CrossFit Open 2024 is coming! - CrossFit Limes

CrossFit Open 2024 is coming!

Het aftellen is weer begonnen! Dé CrossFit Open begint eind februari 2024 weer. Bij CrossFit Limes doen we uiteraard weer mee aan de Open. Op drie zaterdagen (2, 9 en 16 maart) gaan we de nog onbekende Open Workouts uitvoeren in de box met judge. Dus weer gewaarschuwd voor een ‘no rep’.

Meedoen met de Open?

Alle atleten van CrossFit Limes kunnen zich eenvoudig aanmelden voor de Open workouts op de drie zaterdagen via de CrossFit Limes app. Deelname is gratis voor leden. Als niet lid toch onder het toezicht van gecertificeerde judge je workout doen? Dat kan. Meld je aan voor een drop-in op één van deze zaterdagen via de online planner.

Wil je als CrossFit atleet je score ook online – buiten de CrossFit Limes app – loggen en vergelijken met andere CrossFit atleten wereldwijd? Dat kan, zorg dat je je van te voren online inschrijft op games.crossfit.com ($). Koppel je aan CrossFit Limes. Dan kunnen onze coaches (Bob en/of Stephan) jouw scores goedkeuren.

Judgen tijdens workout

Tijdens de Open gaan de workouts net even anders als normaal. Belangrijk is dat iedere atleet tijdens zijn workout strak in de gaten gehouden wordt door een judge. Dit om te zorgen dat de oefeningen correct worden uitgevoerd. En daardoor scores met elkaar vergeleken kunnen worden. Je kan je voorstellen dat iemand die tot de juiste diepte van een squat zakt (heup onder de knie) meer tijd nodig heeft dan een atleet die halve squats maakt. Zin om een officiële judge te zijn? Volg de judge course 2024 ($) op CrossFit.com.

Ervaar de Open

Bekijk de foto’s van workout 23.1 van de Open uit 2023.

bob - Author