Categorized as:

WOD

WOD, de afkorting van Workout Of the Day. Om je grenzen op te zoeken en ze te verleggen is de WOD elke dag anders. De WODs worden zo gekozen zodat je zelf ontwikkeld in de tien door CrossFit benoemde fysieke vaardigheden.

Read More

OG

Open Gym

Of je nu een CrossFit veteraan bent en je skills wilt perfectioneren of dat je aan 1 van de 9 basistechnieken wilt werken of een gemiste WOD wilt inhalen, de Open Gym, afgekort OG fitness is hier de uitgelezen mogelijkheid voor. De OG Fitness ruimte is gratis te gebruiken voor leden tijdens onze openingstijden.

Read More

CrossFit Kids & Teens

CrossFit Kids lessen in Alphen aan den Rijn

Wekelijks hebben we vanaf februari 2018 elke woensdag een CrossFit Kids & Teens les. Hiermee zijn we de enige in Alphen aan den Rijn. In deze lessen gaan we aan slag met een aangepaste variant van CrossFit voor kinderen van 6 t/m 11 jaar en tieners van 12 t/m 17 jaar.

Read More

Weightlifting Course

weightlifting course

Weightlifting is een belangrijk onderdeel van CrossFit. Puur werken aan je lifts – snatch, clean & jerk – helpt ook om sneller en efficienter door je workouts heen te gaan. Daarom organiseren we regelmatig Weightlifting courses in de box waarop jij kunt inschrijven om nieuwe PRs te draaien

Read More

Personal Training

Clean verbeteren tijdens Personal Training

Begin je na jaren weer met sporten? Of streef je bepaalde doelen na? Fitter, sterker, slanker, sneller? Met Personal Training – ook wel PT –  kan CrossFit Limes je daarbij helpen.
Vooraf bepalen we samen je doelen – afvallen, fitter, sterker, die sixpack alles is bespreekbaar, kijken we welke trainingsfrequentie en termijn hier het beste bij past. Op basis hiervan zorgen wij voor een uitgekiende programmering – op basis van de CrossFit methodologie – om jouw doelen waar te maken.
Read More

Fysiotherapie

Kinesio tape CrossFit

CrossFit is een intensieve en vooral verslavende sport. Ondanks dat CrossFit zich bewust richt op techniek en schalen van intensiteit komen er ook in deze sport blessures voor. Deze zijn vaak goed te verhelpen met advies en/of begeleiding van een fysiotherapeut. Hierbij is het is dus wel van belang dat je fysiotherapeut iets weet van CrossFit, aangezien dit toch wat anders is dan de reguliere sporten die we allemaal kennen.

Read More

Basic WOD CrossFit

Introductieles CrossFit

Wekelijks hebben we een introductieles CrossFit. Na een korte intake, geven we een uitleg over wat CrossFit is en waarom zoveel mensen er aan verslaafd zijn. Daarna nemen we de eerste basistechnieken van CrossFit door. Vervolgens gaan we flink zweten met een introductie WOD.

Read More