NieuwjaarsBBQ & Start the Open 18.1 - CrossFit Limes

NieuwsjaarsBBQ & Start the Open 18.1

The Open CrossFitZet vrijdagavond 23 februari 2018 in je agenda. Op deze datum start the Open (zie hieronder meer uitleg) en willen we dit moment aangrijpen voor het eten van een lekkere burger, borrel & workout (18.1) en onze mooie plannen voor 2018! Er gaat namelijk veel moois gebeuren dit jaar. Geef je dus snel op of je komt ivm inkoop burgers & drank via onderstaand formulier. Deelname aan de BBQ en/of borrel is dit keer van het huis.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ready for the Open?

Niemand is klaar voor de Open. Maar meedoen kunnen we iedereen aanraden. The Open is de jaarlijkse competitie van CrossFit waarin 5 weken lang, elke week 1 nieuwe workout wordt gepubliceerd. In deze workout – Rx of Scaled – wordt jij uitgedaagd tot het uiterste te gaan. Door je score online in te voeren kan jij zien hoe je “rankt” tegen de rest van de CrossFittende wereld. Daarnaast is het een mooi jaarlijks meetpunt om jouw fitheid te meten.

Wanneer doen we the Open workout?

Elke donderdag wordt de workout bekend gemaakt via CrossFit.com. Elke vrijdag doen we de workout gezamenlijk in de box in plaats van de reguliere WOD. Uiteraard kan je de workout ook op een ander tijdstip doen. Je kan de score t/m maandag insturen als je online staat ingeschreven. De volgende vijf weken doen we op vrijdagavond the Open, er zijn dan geen gewone lessen, maar iedereen kan gewoon mee doen met deze workouts:

  • 23 februari – 18.1
  • 2 maart – 18.2
  • 9 maart – 18.3
  • 16 maart – 18.4
  • 23 maart – 18.5

CrossFit The Open

Hoe doe ik mee?

Gewoon vrijdagavond naar de workout komen. Wil je ook online de scores kunnen invullen moet je jezelf inschrijven ($20). Als je mee doet, schrijf ook je naam op het whiteboard achter het rek. Zo weten we hoeveel mensen mee doen aan the Open. En zorg uiteraard dat jij buddies ook op het bord erbij komen. Games.CrossFit.com CrossFit The Open 2014

Judgen! Haal je certificaat

Elke workout die je doet voor the Open moet gejureerd worden. Iedereen kan judge worden mits je daarvoor je certificaat haalt ($10). In 1,5-2u haal jij deze eenvoudig online en weet jij waar opgelet wordt tijdens een wedstrijd. Dit is handig voor jouw als judge maar ook als atleet. De cursus is online te vinden. Judge Course CrossFit Judge