Alphen Throwdown 2023 - CrossFit Limes

Ben jij de fitste Alphenaar van 2023?

Dit jaar de derde editie van de Alphen Throwdown, de enige wedstrijd in Alphen aan den Rijn voor CrossFit-atleten. Hier gaan we opzoek naar de fitste Alphenaar en dat kan op drie verschillende niveaus voor zowel mannen als vrouwen. De competitie wordt gehouden in 2023 op zaterdag 23 september bij CrossFit Limes in Alphen aan den Rijn tussen 09:00u en 15:00u. Daarna is er een BBQ, waar natuurlijk ook niet deelnemers, familie & vrienden welkom zijn.

Snel naar inschrijven’s Ochtends vroeg zal gestart worden met een briefing voor de atleten. Vervolgens zullen in verschillende waves alle atleten aan de slag gaan met 3 verschillende WODs waarbij conditie, kracht en snelheid op de proef wordt gesteld. Aan het eind is er voor elke fitste man en vrouw per niveau een geweldige prijs!

Verschillende niveaus & inschrijvingen

De Alphen Throwdown is voor iedereen. Of je nu al jaren ervaring hebt, of net bent begonnen. Daarom hebben we drie niveaus waarin je kan strijden:

Niveau Wat moet ik kunnen?
Rx Voor de echte die-hards die niet schrikken van pull-ups, double unders en zware gewichten (CJ boven de 50+/35+ kg). Scaled ooit gewonnen? Dan moet je verplicht in de Rx mee doen…
Scaled Deze klasse is voor iedereen. Met inzet en karakter haal jij de finish!
ZilverFitness Deze klasse is voor iedereen van de ZilverFitness. Er is 1 workout op tijd en 1 workout waarbij je een zo zwaar mogelijk gewicht gaat tillen. Focus is de grenzen verleggen en daarna genieten van de BBQ.

Toeschouwers / Kijken bij de Alphen Throwdown

Toeschouwers CrossFitDe Alphen Throwdown is niet alleen een geweldige uitdaging voor jouw als atleet maar ook de uitgelezen mogelijkheid om vrienden, familie en kinderen te laten zien waar jij werkt aan een fit & sterker lijf. Nodig dus iedereen uit jouw aan te moedigen!

Inschrijfformulier Alphen Throwdown en/of BBQ

Hint for the Throwdown?

Hint for the Throwdown?

Schrijf je in op onze speciale inschrijfpagina die ook als realtime Leaderboard gaat dienen tijdens de Alphen Throwdown. Zodat jij direct weet hoeveel extra gas jij moet geven om collega Atleten achter je te laten.

Inschrijven Throwdown en/of BBQ

Sponsors

Wij zijn trots op onze sponsors, deze maken er een groot succes van!

Gold Sponsor

Holland West Woning- & Bedrijfsmakelaars

Kontent Structures

FitterUp

Silver Sponsor

Fysio Alphen

Metselwerken van Duinen

Kosten Alphen Throwdown

Door onze sponsors kunnen we de Alphen Throwdown gratis houden voor onze leden van CrossFit Limes.

Voor overige deelnemers is het inschrijfgeld €25,00 + €10,00 voor de BBQ.

Foto’s Alphen Throwdown