Alphen Throwdown 2017 - CrossFit Limes

Ben jij de fitste Alphenaar van 2017?

Dit jaar de tweede editie van de Alphen Throwdown, de enige wedstrijd in Alphen aan den Rijn voor CrossFit-atleten. Hier gaan we opzoek naar de fitste Alphenaar en dat kan op drie verschillende niveaus voor zowel mannen als vrouwen. De competitie wordt gehouden op zaterdag 10 juni 2017 bij CrossFit Limes in Alphen aan den Rijn tussen 08:30u en 17:00u. Daarna is er een BBQ, waar natuurlijk ook niet deelnemers, familie & vrienden welkom zijn.

’s Ochtends vroeg zal gestart worden met een briefing voor de atleten. Vervolgens zullen in verschillende waves alle atleten aan de slag gaan met 3 verschillende WODs waarbij conditie, kracht en snelheid op de proef wordt gesteld. Aan het eind is er voor elke fitste man en vrouw per niveau een geweldige prijs!

Verschillende niveaus & inschrijvingen

De Alphen Throwdown is voor iedereen. Of je nu al jaren ervaring hebt, of net bent begonnen. Daarom hebben we drie niveaus waarin je kan strijden:

Niveau Wat moet ik kunnen?
Rx Voor de echte die-hards die niet schrikken van muscle-ups, double unders en zware gewichten (CJ boven de 70kg/40kg)
Scaled Voor de getrainde CrossFitter die zijn hand niet omdraait voor een clean van 50+/30+kg, maar nog wat moeite heeft met pull-ups & double unders.
Beginner Net begonnen? Dan is deze voor jou, met karakter haal jij de finish!

Toeschouwers / Kijken bij de Alphen Throwdown

Toeschouwers CrossFitDe Alphen Throwdown is niet alleen een geweldige uitdaging voor jouw als atleet maar ook de uitgelezen mogelijkheid om vrienden, familie en kinderen te laten zien waar jij werkt aan een fit & sterker lijf. Nodig dus iedereen uit jouw aan te moedigen!

 

Foto’s Alphen Throwdown 2017

 

Sponsors

Wij zijn trots op onze sponsors omdat deze de tweede Alphen Throwdown mede mogelijk maken.

Gold Sponsor

Holland West Woning- & Bedrijfsmakelaars
Holland West Makelaardij

 

Gillz
Gillz, ontwikkeling apps en bedrijfsapplicaties

Silver Sponsor

Fysio Alphen
Fysio Alphen, de fysiotherapeut in Alphen

 

Metselbedrijf van Duinen
Metselbedrijf van Duinen

 

Online Daadkr8

Onlinedaadkr8 voor SEO en SEA