Alphen Throwdown 2016 - CrossFit Limes

Ben jij de fitste Alphenaar van 2016?

Dit jaar de eerste editie van de Alphen Throwdown, de eerste en enige wedstrijd in Alphen aan den Rijn voor CrossFit-atleten. Hier gaan we opzoek naar de fitste Alphenaar en dat kan op drie verschillende niveaus voor zowel mannen als vrouwen. De competitie wordt gehouden op zaterdag 11 juni 2016 bij CrossFit Limes in Alphen aan den Rijn tussen 08:00u en 14:00u.

’s Ochtends vroeg zal gestart worden met een briefing voor de atleten. Vervolgens zullen in verschillende waves alle atleten aan de slag gaan met 3 verschillende WODs waarbij conditie, kracht en snelheid op de proef wordt gesteld. Aan het eind is er voor elke fitste man en vrouw per niveau een geweldige prijs!

Verschillende niveaus & inschrijvingen

De Alphen Throwdown is voor iedereen. Of je nu al jaren ervaring hebt, of net bent begonnen. Daarom hebben we drie niveaus waarin je kan strijden:

Niveau Wat moet ik kunnen? Inschrijvingen man Inschrijvingen vrouw
Rx+ Voor de echte die-hards die niet schrikken van muscle-ups, double unders en zware gewichten (CJ boven de 80kg/50kg) 0 0
Rx Voor de getrainde CrossFitter die geen moeite heeft met pull-ups & double unders. 15 2
Scaled Gaan double unders of pull-ups nog niet maar heb je wel het karakter om tot het gaatje te gaan dan is deze voor jou! 7 4

Toeschouwers / Kijken bij de Alphen Throwdown

Toeschouwers CrossFitDe Alphen Throwdown is niet alleen een geweldige uitdaging voor jouw als atleet maar ook de uitgelezen mogelijkheid om vrienden, familie en kinderen te laten zien waar jij werkt aan een fit & sterker lijf. Nodig dus iedereen uit jouw aan te moedigen!

Inschrijfformulier Alphen Throwdown

Hint for the Throwdown?

Hint for the Throwdown?

Je kan nu alleen nog inschrijven voor 2017!

Sponsors

Wij zijn trots op onze sponsors omdat deze de eerste Alphen Throwdown mede mogelijk maken.

Gold Sponsors

Silver Sponsors

  • N. Oudshoorn Schilderwerken
  • Gillz

Kosten Alphen Throwdown

Door onze sponsors kunnen we de Alphen Throwdown gratis houden voor onze leden van CrossFit Limes. Voor overige deelnemers is het inschrijfgeld €25,00.