CrossFit Teens in Alphen aan den Rijn

CrossFit Teens in Alphen aan den Rijn

Hey Teens van Alphen aan den Rijn! Zoek je een coole manier 😎 om fit💪 te worden, nieuwe vrienden 👭 te maken en iets gaafs te doen na school 🏫? Welkom bij CrossFit Limes, waar we fitness naar een heel nieuw level tillen voor tieners zoals jij!

Wat is CrossFit Teens?

CrossFit Teens is een energiek fitnessprogramma speciaal voor jou – tieners tussen de 11 en 16 jaar. Het is niet zomaar sporten; het is een uitdagende mix van krachttraining, cardio en mobiliteitsoefeningen, allemaal verpakt in superleuke workouts. En het beste? Je wordt er niet alleen fysiek sterker van, maar ook mentaal! Nooit meer een vaste set aan oefeningen afwerken in de sportschool, maar uitgedaagd worden met afwisselende oefeningen.

Voor Wie?

Dit is voor jou, tiener tussen de 11 en 16 jaar! Of je nu al een sportfanaat bent of net begint, bij CrossFit Teens is er plaats voor iedereen. Je leert nieuwe vaardigheden, verbetert je fitnessniveau en maakt deel uit van een supertof team.

Waarom is CrossFit Teens Geweldig voor Jou?

  • Boost je conditie: Word sterker, sneller en behendiger.
  • Zelfvertrouwen: Overwin uitdagingen en zie wat je allemaal kunt bereiken.
  • Maak vrienden: Ontmoet andere tieners die net zo enthousiast zijn over fitness als jij.
  • Fun factor: De lessen zijn altijd gevarieerd, uitdagend en superleuk.

Wanneer?

Kom erbij elke woensdagmiddag om 17:30 uur! Dit is hét moment om even alle schoolstress van je af te sporten en de rest van je week een energieboost te geven.

Kosten

We werken met een rittenkaart. Hierdoor ben je flexibel met vakanties of andere verplichtingen. 4 ritten is €30 en 8 ritten is €60. Deze prijs is voor Kids & Teens gelijk. Betalen kan via iDEAL of automatisch incasso.

Doe Mee met een Gratis Proefles!

Ben je er klaar voor om CrossFit Teens zelf te ervaren? Meld je aan voor een gratis proefles bij CrossFit Limes in Alphen aan den Rijn. Klik op onderstaande knop om zelf een moment te plannen. Wil je nog meer plezier tijdens een proefles? Daag dan je vriend(in) uit om mee te gaan. Vergeet niet jullie beide aan te melden.

Dus waar wacht je nog op? Kom in actie, daag jezelf en vriend(in) uit en heb de tijd van je leven bij CrossFit Limes!

Eerste CrossFit Teens in Alphen aan den Rijn

Afgelopen woensdag 14 juni was de eerste try-out voor CrossFit Teens. Benieuwd hoe het was? Bekijk de video.