Waarom sporten met een vriend(in) werkt om jouw fitness doelen te behalen - CrossFit Limes

Waarom sporten met een vriend(in) werkt om jouw fitness doelen te behalen

Jouw beste vrienden en/of vriendinnen meenemen naar de CrossFit box is een goed idee. Het helpt jouw fitness doelen te bereiken. Hoe dat kan? Hieronder de redenenen waarom sporten met een vriend of vriendin jouw verder helpt

#1 Sporten met een vriend(in) geeft motivatie

Een van de belangrijkste redenen waarom sporten met een vriend of vriendin kan helpen om jouw fitness doelen te behalen is motivatie. Een vriend of vriendin kan jouw motivatie versterken en je aanmoedigen om door te gaan met jouw trainingen. Samen kun je elkaar stimuleren om het beste uit jezelf te halen en om te blijven werken aan jouw doelen.

#2 Sporten met een vriend(in) zorgt voor accountability

Als je samen sport met een vriend of vriendin, dan heb je een verantwoordingsplicht aan elkaar. Dit betekent dat je elkaar kan helpen om regelmatig te blijven sporten zodat afzeggen van CrossFit lessen tot het verleden behoort. Het is de perfecte ‘stok achter de deur’. Daarnaast kunnen jullie je aan elkaar meten doordat CrossFit een meetbare vorm van fitness is. Hierdoor ontstaat er een soort competitie tussen jullie, waardoor je gemotiveerder bent om door te blijven gaan. Ook is het handig een vriend(in) te hebben voor de buddy WODs. Dan kunnen jullie het samen op nemen tegen andere buddy teams.

#3 Sporten met een vriend(in) geeft plezier

Sporten met een vriend of vriendin kan ook leuker zijn dan alleen sporten of met minder bekenden. Samen kun je genieten van CrossFit en voor en na de workout of the day kan je samen nog even aan de slag in de Open Gym of lekker uitpuffen aan de bar. Dit maakt het makkelijker om jouw trainingsroutine vol te houden, zodat de kans op afzeggen van een CrossFit les tot het verleden behoort.

#4 Sporten met een vriend(in) geeft ondersteuning

Een vriend of vriendin kan ook helpen om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw fitness doelen. Door middel van het delen van kennis en ervaringen, kun je elkaar helpen om de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding, training en herstel. Dit kan op lange termijn een groot verschil maken bij het behalen van jouw fitness doelen.

#5 Sporten met een vriend(in) zorgt voor uitdaging

Een vriend of vriendin kan jou uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Vaak kennen ze je goede kanten maar ook je zwakke punten, en weten ze als het goed is hoe ze jouw tot het uiterste kunnen pushen. Het resultaat: meer progressie, sneller rennen, harder roeien en zwaardere gewichten tillen.

#6 Sporten met een vriend(in) geeft korting

Wij geloven in CrossFit als lifestyle en dat het bijdraagt aan een fit en vitaal leven. Dat gun jij je vrienden natuurlijk ook en hierboven heb je al vijf andere goede redenen gehoord waarom sporten met jouw vrienden en/of vriendinnen jou ook vooruit helpt. CrossFit Limes doet daar graag nog een stapje bovenop met onze ‘Bring-A-Friend’ korting. Dit betekent keihard financieel voordeel voor jou, als jij je vrienden en/of vriendinnen lid maakt bij CrossFit Limes. Voor elke vriend(in) ontvang jij € 5,00 korting per maand, zolang ze lid zijn. Dus maak jij tien vrienden lid, kan jij gratis CrossFitten*

Conclusie

Kortom, sporten met een vriend of vriendin kan bijdragen aan het behalen van jouw fitness doelen en levert nog geld op ook. Dit komt doordat het zorgt voor meer motivatie, verantwoordelijkheid, plezier, support en uitdaging. Dus, als je nog geen vaste trainingspartners hebt, nodig je vrienden en/of vriendinnen eens uit voor een workout.

Hoe je vriend(in) aanmelden?

  • Schrijf je vriend(in) in via het formulier
    Ga naar het formulier. Vul de gegevens van je vriend(in) in. Vul bij het bericht even in wie jij bent en dat het om een ‘Bring-A-Friend‘ gaat.
  • Deel de link en laat je vriend(in) zelf aanmelden
    Minder werk voor jouw. Laat ze uiteraard wel duidelijk vermelden dat ze via jou bij CrossFit Limes gekomen zijn. Deel de volgende link: Introductieles CrossFit
  • App Bob
    App Bob, geef aan wie (naam, email, mobiel) je een keer wilt meenemen en op welk tijdstip. Dan komt het ook voor elkaar.

* Berekening op basis van onze 1x per week abonnement met de tarieven van 2023.

bob - Author