Small group training in Alphen aan den Rijn - CrossFit Limes

Small group training in Alphen aan den Rijn

CrossFit The Open 2014

Bent u op zoek naar een effectieve manier om fitter en sterker te worden, en hiermee uw doelen te bereiken? Dan zijn small group trainingen precies wat u zoekt!

Wat is small group training

Small group training is een effectieve vorm van groepsfitness waarbij de groep groter is dan een personal training, maar kleiner is dan een reguliere groepsles, soms wel 15 tot 25 man groot. Het is een slimme manier om de voordelen van personal training (PT) te combineren met de sociale en motiverende aspecten van groepsfitness. Daarnaast is small group training financieel aantrekkelijker dan personal training. Niet onbelangrijk in een tijd van stijgende energieprijzen en hoge inflatie.

Small group training locatie in Alphen aan den Rijn

Small group trainingen zijn ontworpen om uw gezondheid en fitnessdoelen te bereiken. Dit gebeurt onder het toeziend oog van gecertificeerde coaches en een gave sportlocatie in Alphen aan den Rijn, voorzien van alle benodigde sportmaterialen. Hiermee creëren we een motiverende omgeving voor jou.

Omvang small group training

Het aantal deelnemers van een small group training kan varieren. We bieden twee mogelijkheden:

  • Eigen small group
    uw eigen vaste groep, bijv. 2 t/m 4 personen. Hiervoor spreken we één of meerdere vaste momenten per week voor af. De training spitsen we volledig toe op de behoefte van jullie eigen groep. Denk aan het fitter worden, sterker worden, sneller worden, verbeteren conditie of een combinatie hiervan.
  • CrossFit workouts
    CrossFit is een vorm van small group training. Elke les bestaat uit maximaal 12 deelnemers – wij noemen ze liever atleten. Gemiddeld is een les gevuld met 5 t/m 8 atleten. Met CrossFit focussen we ons op functionele oefeningen die we combineren met een tijdscomponent. Hierdoor kunnen we een hoge intensiteit bereiken in de workouts. De hoge intensiteit willen we bereiken omdat dit zorgt voor resultaat zoals sneller worden, sterker worden, langer doorgaan.

Small group training is sociaal

Trainen voor een doel is motiverend, als je resultaat ziet. Wat net zo motiverend werkt in small group trainingen is het sociale aspect. Door in een groep te trainen kan je elkaar aanmoedigen om door de heftige oefeningen te komen. Maar het motiveert ook om te zien hoe snel andere de oefeningen doen, hierdoor wordt je geprikkeld ook extra gas te geven om de oefeningen goed en snel uit te voeren. Dit zorgt voor een geweldige sfeer en maakt het makkelijker om vol te houden.

Small group training in Alphen ervaren?

Enthousiast over small group trainingen? Kom eens kijken – of beter – mee doen met één van onze trainingen in onze ruime uitgeruste sportschool (600m2) in Alphen aan den Rijn. We bieden een ruime keuze aan tijden, zodat u altijd een trainingsmoment kunt vinden die past in jouw drukke agenda.

bob - Author