Sportschool Alphen aan den Rijn

SPORTSCHOOL ALPHEN AAN DEN RIJN

CrossFit Limes is dé andere sportschool in Alphen aan den Rijn.

Bij ons kun je ’traditioneel’ vrij trainen in de Open Gym. Maar de magic gebeurt bij ons in de small group training lessen. Wij noemen deze WODs, wat staat voor ‘Workout Of the Day’. Bij CrossFit doe je namelijk elke dag een andere workout bestaande uit functionele (fitness) bewegingen. Denk aan oefeningen uit het gewichtheffen en turnen gecombineerd met het conditionele werk als hardlopen, roeien en fietsen. Samen met jou werken we aan jouw fitnessdoelstellingen: van fitter worden, afvallen of sterker worden. Met CrossFit gaat iedereen vooruit.

Wil jij ervaren waarom wij dé andere sportschool in Alphen aan den Rijn zijn? Meld je aan voor een gratis introductieles CrossFit.

WAT IS CROSSFIT

Wat is CrossFit uitlegCrossFit is een unieke kracht- & conditietrainingsprogramma, met als doel het lichaam zo breed mogelijk te trainen. Daarmee bedoelen we niet letterlijk zo breed mogelijk, maar op alle 10 de fysieke vaardigheden van het menselijk lichaam. Tijdens een WOD – een dagelijks variërende training – onderscheiden we drie type oefeningen ook wel aangeduid als de CrossFit triple threat:

  • Metabolic Conditioning (METCON)
  • Gymnastics
  • Weightlifting

Lees meer over ‘Wat is CrossFit’