Fitnessclub met beste waardering van Alphen aan den Rijn

Fitnessclub met beste waardering van Alphen aan den Rijn

CrossFit is voor iedereen die hard wil werken voor echte resultaten. Het mantra “Hard work, pays off” gaat hier zeker op. Onze fitnessclub leden leven dan ook met dit mantra. Meerdere keren flink zweten en mentale en fysieke grenzen verleggen. Resultaat: fitter, sterker en gezonder. Daarom zijn wij supertrots dat ons harde werken wordt gezien door onze leden. Maandag 20 januari mochten wij de Dutch Fitness Award in ontvangst nemen.

CrossFit Limes is in de categorie fitnessclubs als beste uit de bus gekomen:

  • Hoogst gewaardeerde fitnessclub van Alphen aan den Rijn
  • Fitnessclub met de meeste stemmen

Voor ons is dit niet zomaar een award, het is een bewijs dat wij samen met onze leden een gezellige en fitte community hebben gebouwd. Bij deze gaat ook onze dank uit naar iedereen die gestemd heeft en ons gesteund heeft. Het geloof van onze leden in Limes maakt voor ons echt het verschil. Samen zijn we sterker!

Ondertussen bouwen we al 9 jaar aan een fitter en sterker Alphen aan den Rijn. Laten we samen doorgaan met het verleggen van grenzen én het vieren van elke overwinning, groot en klein. Voor alle huidige leden: tot snel in de workout.

Voor iedereen die nog niet lid is: tijd voor een introductieles bij de best gewaardeerde fitnessclub van Alphen aan den Rijn.

#CrossFitLimes #Teamwork #Dankbaarheid #Succes #Community #HardWorkPaysOff #Award #StayStrongStayHealthy

bob - Author