Ervaringen van CrossFit Limes leden

Groot compliment van m’n volleybal trainer bij de start van het nieuwe seizoen. “Christa je staat echt de show te stelen, je bent super fit, hebt als enige geen spierpijn en doet alle oefeningen alsof het een spelletje is!” Thanks to CrossFit in de zomer voel ik me beter dan ooit!

Christa Zaitout

CrossFit betekent voor mij: lekker zweten, allround al je spieren trainen, fit zijn, spierpijn kweken en grenzen verleggen oftewel CrossFit it is!

Desiree Tuithof

Al jaren deed ik aan fitness. Ik miste echter de uitdaging en ik bleef altijd in die comfortabele zone hangen. Bij CrossFit Limes word ik uitgedaagd en verleg ik mijn grenzen. Mijn conditie en kracht gaat met sprongen vooruit. Het is een erg leuke, gezellige en sportieve omgeving waar iedereen welkom is en zich ook welkom voelt.  Of je nou al jaren aan CrossFit doet of nog nooit van een deadlift of pull-up hebt gehoord, je kan altijd aansluiten. Kom vooral een keer meedoen!

Chantal Loup

Jarenlang leef ik me al uit op sportscholen met fitness en groepslessen. Ik had niet verwacht dat CrossFit daar nog iets aan toe zou kunnen voegen. Echter sinds ik CrossFit ben ik sterker, fitter en enorm gemotiveerd om m’n grenzen te verleggen. Daarbij is het ook nog eens verslavend en de sfeer gemoedelijk en laagdrempelig wat het voor iedereen toegankelijk maakt.

Barbara Fles

Na een jaar zelf te hebben aangerommeld in de fitness/hardloopwereld zocht ik iets anders, iets méér. Door de WODs, energie en begeleiding bij CrossFit Limes voel ik mijzelf sterker worden op fysiek en mentaal niveau.

Nick Baker