CrossFit Limes trotse partner van HYROX in Alphen aan den Rijn

CrossFit Limes trotse partner van HYROX

CrossFit Limes is sinds april 2024 de trotse partner van HYROX, ’the world serie of fitness racing’. HYROX is de fitnesswereld aan het veroveren. Het is een geweldige uitdaging voor elke sporter. Het combineert een hardloopwedstrijd met de functionele oefeningen uit CrossFit. Meerdere CrossFit Limes atleten hebben hun HYROX debuut al gehad tijdens vorige edities in Amsterdam, Rotterdam en komend weekend zelfs in Malaga.

Waarom HYROX partner

CrossFit en HYROX hebben veel overeenkomsten en daarnaast zien wij veel enthousiasme onder leden om te trainen voor een HYROX-evenement. Daarom kon een partnership niet uitblijven en daarmee investeren we in de sport HYROX én bieden we vanaf april ook specifieke HYROX trainingen aan. Hierbij zal de focus liggen op nog meer conditie, uithoudingsvermogen en de acht oefeningen die tijdens elke HYROX-wedstrijd terugkomen.

Lees meer over HYROX

Dé ideale HYROX trainingslocatie

Een CrossFit box in Alphen aan den Rijn is in de basis dé ideale omgeving om te trainen voor een HYROX-wedstrijd. Zo beschikt CrossFit Limes over Concept2 Rowers, Concept2 SkiErgs, Sleds, Sand Bags, Wall Balls en Kettle Bells voor de Farmers Carry. Al het materiaal wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen trainen. De komende tijd gaan we onze Open Gym verder uitbreiden met HYROX specifieke materialen. Denk hierbij aan nog meer Sand Bags, meer kunstgras voor de Sled Pulls en Sled Push.

Vast trainingsmoment

In het rooster komt een wekelijks HYROX trainingsmoment. Dit is de ideale aanvulling naast de dagelijkse CrossFit workouts. Dus wil jij jouw HYROX avontuur een kickstart geven? Kom dan eens een gratis training volgen bij ons in Alphen aan den Rijn.

bob - Author